livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Accident rutier grav între Cocora și Reviga

Accident rutier produs în această dimineață, în jurul orei 05.30, între comunele Cocora și Reviga, cu implicarea a 2 autoturisme în care se aflau 4 persoane.

Trei dintre acestea, tineri cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani, au fost rănite și au primit îngrijiri de la echipajele de salvare alertate pentru a interveni în sprijinul lor (1 autospecială de stingere, una pentru descarcerare și 1 autosanitară SMURD de la Detașamentul Slobozia, precum și 2 ambulanțe ale SAJ Ialomița).

Șoferul uneia dintre mașini, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a rămas încarcerat în mașina avariată, fiind extras cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare cu multiple traumatisme.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 19 ani, a fost de asemenea rănit, ambii ocupanți ai autoturismului fiind preluați spre acordarea primului ajutor medical și transportul de urgență către UPU Slobozia.

Pasagerul celui de-al doilea autovehicul, un minor în vârstă de 17 ani, s-a ales cu răni grave în urma accidentului, a primit îngrijirile inițiale de la salvatori, a fost transportat cu ambulanta SMURD la UPU Slobozia, și a fost transferat către o unitate medicaliceasca din capitală pe calea aerului.

Toate victimele au plecat către spital conștiente.

ISU Ialomița