comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier grav între Cocora și Reviga

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/08/2019 | Infotrafic

Accident rutier produs în această dimineață, în jurul orei 05.30, între comunele Cocora și Reviga, cu implicarea a 2 autoturisme în care se aflau 4 persoane.

Trei dintre acestea, tineri cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani, au fost rănite și au primit îngrijiri de la echipajele de salvare alertate pentru a interveni în sprijinul lor (1 autospecială de stingere, una pentru descarcerare și 1 autosanitară SMURD de la Detașamentul Slobozia, precum și 2 ambulanțe ale SAJ Ialomița).

Șoferul uneia dintre mașini, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a rămas încarcerat în mașina avariată, fiind extras cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare cu multiple traumatisme.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 19 ani, a fost de asemenea rănit, ambii ocupanți ai autoturismului fiind preluați spre acordarea primului ajutor medical și transportul de urgență către UPU Slobozia.

Pasagerul celui de-al doilea autovehicul, un minor în vârstă de 17 ani, s-a ales cu răni grave în urma accidentului, a primit îngrijirile inițiale de la salvatori, a fost transportat cu ambulanta SMURD la UPU Slobozia, și a fost transferat către o unitate medicaliceasca din capitală pe calea aerului.

Toate victimele au plecat către spital conștiente.

ISU Ialomița