comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe raza comunei Scânteia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/08/2020 | Infotrafic

Ieri, în jurul orei 22:00, pe raza comunei Scânteia, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 36 de ani conducea un autoturism în comuna Scânteia, ar fi pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă lovind o remorcă agricolă care era staționată.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
Nu a putut fi testat cu aparatul Drager, din cauza stării de sănătate, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj al SAJ Ialomița. În autoturism se afla numai șoferul, care a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii; eliberarea lui a necesitat efectuarea unor manevre de  descarcerare. Bărbatul a fost extras din autoturism și i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD. Ulterior, a fost predat conștient echipajului SAJ și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Militarii au mai acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)