comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe raza comunei Lilieci

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/09/2014 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Joi, 04 septembrie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce o femeie în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 402, la intersecţia cu Drumul Naţional 2, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul condus de un bărbat de 47 de ani, din judeţul Ilfov, care se deplasa regulamentar pe DN 2, din direcţia Bucureşti către Urziceni, acroşându-l.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal.

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice 

Poliţiştii rutieri au depistat joi, 04 septembrie, pe raza municipiului Urziceni un bărbat de 43 de ani, din judeţul Buzău în timp ce conducea un autoturism înmatriculat într-un stat al Uniunii Europene, fără a avea asigurare obligatorie „carte verde”, autoturismul neavând drept de circulaţie în România.

Un tânăr de 26 de ani, din oraşul Amara a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, deşi anterior consumase băuturi alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest Drager, rezultând valoarea de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să se deplaseze la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  În ambele cauze poliţiştii au întocmit dosare penale.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița