comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2C, între Slobozia și Amara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/07/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane s-a petrecut miercuri, 22 iulie, pe DN 2C, între Slobozia și Amara

În timp ce un bărbat de 82 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism, între localităţile Slobozia şi Amara, s-a angajat în efectuarea manevrei de întoarcere, fără să se asigure corespunzător şi a fost acroşat de un alt autovehicul, care circula din sens opus.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflaţi în autoturismul care circula regulamentar, o femeie de 45 de ani şi un tânăr de 28 de ani, ambii din oraşul Amara, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier a avut loc  pe Drumul Naţional 2A s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un bărbat de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism pe DN 2A, din direcţia Urziceni către Slobozia, la km 28+850 m, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.