comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2A, între Slobozia și Bucu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/11/2020 | Infotrafic

În această după amiază, în jurul orei 15:00, pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu s-a produs un accident de circulație, cu implicarea a patru autovehicule.

În urma impactului o femeie a fost rănită, aceasta fiind preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.
Toți cei 4 conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 14:20, la un accident rutier produs pe DN 2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare și două autoturisme, în care se aflau 5 persoane, din care a rezultat o victimă rămasă încarcerată. La fața locului, s-au deplasat de urgență  o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex feminin în vârstă de 50 de ani, rămasă încarcerată în unul din autoturisme, ulterior aceasta a fost preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia de un echipaj al SAJ Ialomița, pentru investigații medicale suplimentare. Celelelte persoane au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

ISU Ialomița