comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier mortal pe DN2A, între Misleanu și Andrășești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/03/2021 | Infotrafic

În această după amiază, în jurul orei 16:00, pe DN2A, între localitățile Misleanu și Andrășești, la intersecția cu localitatea Gheorghe Doja, s-a produs un accident de circulație urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme.

În urma impactului 4 persoane au fost rănite și transportate la unități medicale pentru îngrijiri de specialitate.

Din cauza producerii accidentului se circulă alternativ. IPJ Ialomița

Echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița, au intervenit astăzi în jurul orei 16.00 pe DN 2A, la intersecția cu localitatea Gheorghe Doja, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, din eveniment rezultând patru victime, din care două rămase încarcerate.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea lor, ulterior fiind preluate de echipajele SAJ, una dintre ele fiind găsită în stop cardio-respirator.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stop cardio-respirator.

Trei dintre victime au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ, ulterior preluate și transportate de echipajele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

Militarii au mai actionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. ISU Ialomița