comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2A, în apropiere de Căzănești. Trafic blocat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/06/2021 | Infotrafic

În jurul orei 12.30, pe DN2A – E60, în afara localității Căzănești s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, unul dintre șoferi, în vârstă de 36 de ani a fost grav rănit și va fi preluat de un elicopter SMURD.

Alte două femei, de 51 și 60 de ani, pasagere în cel de-al doilea autovehicul au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Conducătorul auto rămas la fața locului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Traficul în zona este blocat. IPJ Ialomița

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit astăzi, în jurul orei 12:30, la un accident rutier produs pe DN2A la ieșirea din comuna Căzănești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 4 victime, doi bărbați și două femei, dintre care un bărbat rămas încarcerat și inconștient.

La fața locului, s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia. La locul evenimentului au venit în sprijin un echipaj al elicopterului SMURD și patru echipaje  ale SAJ Ialomița – substația Slobozia, dintre care una tip”C”.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea bărbatului rămas încarcerat, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident.

După descarcerare a fost predat unui echipaj SAJ pentru acordarea primului ajutor medical, ulterior preluat de echipajul elicopterului SMURD și transportat pe calea aerului la o unitate spitalicească din București. Celorlalte 3 victime, șoferul și două femei pasagere, aflate în celălalt autoturism le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele specializate, după care au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor  la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.  ISU Ialomița