comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2A

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/05/2019 | Infotrafic

Evenimentul s-a produs azi, în jurul orei 13.30, între localitățile Manasia și Alexeni, în acesta fiind implicate două autovehicule, o autoutilitară și un autoturism.

Din impact a rezultat o victimă, femeie în vârstă de 29 de ani, iar în sprijinul acesteia s-au deplasat salvatorii de la Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate cu 10 subofițeri, în colaborare cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Pentru scoaterea femeii din autoturismul avariat au fost executate manevre de descarcerare, aceasta fiind predată în stare stabilă echipajului serviciului de ambulanță în vederea acordării primului ajutor și transportului la spital.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto Facebook – Tuburi Fantani Alexeni

INFO IPJ Ialomița: Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului s-a stabilit că în timp ce o femeie de 27 de ani, din comuna Manasia, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere și a intrat în impact cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din comuna Ion Roată.

Din accident a rezultat vătămarea corporală femeii de 27 de ani, aceasta fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.