comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN1D, în apropiere de Adâncata. Circulația se desfășoară alternativ, pe un sens de mers

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/06/2021 | Infotrafic

În jurul orei 14.30, pe DN1D, în apropiere de localitatea Adâncata s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier a fost implicat un TIR, ce s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul acestuia, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Prahova a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru îngrijiri medicale.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, la unitatea medicală îi vor fi prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În zona circulația se desfășoară alternativ, pe un sens de mers. IPJ Ialomița

Astăzi, în jurul orei 14:10, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare, la un accident rutier pe DN 1D, comuna Jilavele, în care a fost implicat un camion al cărui cap tractor a părăsit partea carosabilă, iar containerul acestuia a rămas pe partea carosabilă blocând circulația.

La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița- substația Urziceni.

În urma accidentului a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajul SAJ la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată de echipajul medical la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Traficul este blocat pe un sens de mers. ISU Ialomița