comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DJ201B, între Rași și Orezu

În aceasta dimineața, între localitățile Rași și Orezu, în jurul orei 08:00 s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 60 de ani din mun. Bucuresti. conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare de pe partea dreaptă a DJ201B, moment în care a fost impactat de un autoturism condus regulamentar.
În urma evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporala a pasagerei dreapta față din primul autoturism, care a fost transportata la Spitalul Județean slobozia pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma testării alcoolscop a reieșit ca niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat bauturi alcoolice.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

 

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița. Cei 7 ocupanți ai autoturismelor, dintre care cinci adulți si doi minori, au fost monitorizați și li s-a acordat primul ajutor de echipajele medicale sosite la locul intervenției. O singură persoană, o femeie de 60 de ani, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.
Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)

Mai multe articole de la obiectiv.net: