comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier mortal la Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/09/2020 | Infotrafic

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 11:25, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din municipiul Urziceni, în care au fost implicate o autoutilitară și un tir.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, un echipaj al SAJ Ialomița și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea a două victime rămase încarcerate.

Din nefericire, una dintre ele a fost extrasă fără semne vitale.

Celorlalte trei victime le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ.

Elicopterul SMURD a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o pe calea aerului la o unitate spitalicească din municipiul București. Celelalte două victime, șoferii celor două auto, după examinare, au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)

Din primele verificări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 57 de ani din Suceava, conducea un microbuz pe DN 2, ar fi acroșat un tir staționat pe marginea drumului.
În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 56 de ani din Suceava, aflată în microbuz precum și vătămarea corporală a șoferului microbuzului și altei femei de 56 de ani din Suceava din același autovehicul.
Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.
Traficul este blocat. (IPJ Ialomița)

Mai multe articole de la obiectiv.net: