comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Slobozia. Două localnice au fost acroșate pe trecerea de pietoni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/06/2015 | Infotrafic

Ieri, 10 iunie, în jurul orei 13.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Perieţi, conducea un autoturism pe raza localităţii Slobozia, a acroşat două localnice de 45, respectiv 49 de ani, care se angajaseră în traversarea străzii regulamentar, printr-un loc prevăzut cu marcaj pietonal.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor două femei, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ, totodată fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru sâvărşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul rutier 

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi consumase anterior băuturi alcoolice.

În urma testării alcoolscop, rezultatul indicat a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior şi la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazia efectuării de verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii au oprit pentru control, pe raza localităţii Movila, un ansamblu auto condus de un bărbat de 38 de ani din comuna Sudiţi, format din tractor agricol şi o remorcă, ambele fiind neînmatriculate şi neînregistrate.Din verificările efectuate în bazele de date, a reieşit faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru categoria de autovehicule din care face parte ansamblul auto menţionat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița (Slobozia: Tânăr accidentat pe trecerea de pietoni)
Mai multe articole de la obiectiv.net: