comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Slobozia. A intrat cu mașina într-o țeavă de gaze

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2020 | Infotrafic

Azi, 13.02.2020, în jurul orei 08:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident produs în municipiul Slobozia, strada Viitor, cu implicarea unui autoturism care a intrat într-o țeavă de gaz pe care a spart-o

 

La fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomița și un echipaj al firmei de distribuție a gazelor naturale.

S-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate iar curentul electric și traficul în zona afectată au fost întrerupte. În autoturism se aflau 3 persoane, doi minori și o persoană adultă, care au fost evaluate de paramedici și cadrele medicale de la fața locului, refuzând transportul la spital.

Militarii asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.