15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident rutier la Slobozia. A intrat cu mașina într-o țeavă de gaze https://wp.me/p49Kdo-eOc
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident rutier la Slobozia. A intrat cu mașina într-o țeavă de gaze

Azi, 13.02.2020, în jurul orei 08:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident produs în municipiul Slobozia, strada Viitor, cu implicarea unui autoturism care a intrat într-o țeavă de gaz pe care a spart-o

 

La fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomița și un echipaj al firmei de distribuție a gazelor naturale.

S-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate iar curentul electric și traficul în zona afectată au fost întrerupte. În autoturism se aflau 3 persoane, doi minori și o persoană adultă, care au fost evaluate de paramedici și cadrele medicale de la fața locului, refuzând transportul la spital.

Militarii asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!