comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Movilița

Astăzi, în jurul orei 06:10, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs pe DN2, la Movilița în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița- substația Urziceni. Din eveniment au rezultat 4 victime adulte(bărbați), conștiente și neîncarcerate, cărora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, echipajul SMURD a preluat șoferul unuia dintre autoturisme, cu vârsta de 22 ani care prezenta politraumatisme, iar celelalte 2 victime, din al doilea autoturism, cu vârstele de aproximativ 43 și 48 de ani, prezentau traumatisme au fost preluate de echipajele SAJ. Cea de a patra victimă a refuzat transportul la spital. Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Urziceni. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)

Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere pe DN 2, în localitatea Movilița, fiind impactat lateral de un alt autoturism, rezultând vătămarea corporală a 3 persoane (conducătorul primului autoturism și 2 pasageri din celălalt autovehicul).
Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul Drager rezultat negativ, conducătorul primului nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite, fiindu-i prelevate probe de sânge. (IPJ Ialomița)

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: