comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la ieșire din Slobozia, pe DN2A

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/02/2020 | Infotrafic

Azi, 12.02.2020, în jurul orei 18:40, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, la ieșirea din municipiul Slobozia, cu implicarea a 2 autoturisme.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 10 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița.

În urma evenimentului au rezultat două victime una de sex masculin cu vârsta de aproximativ 29 ani și cealaltă de sex feminin cu vârsta de aproximativ 21 ani conștiente, neîncarcerate, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de către paramedici și cadrele medicale. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia în stare stabilă de echipajul SMURD și echipajul SAJ.

După evaluarea tuturor persoanelor implicate, militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.