15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident rutier la ieșire din Slobozia, pe DN2A https://wp.me/p49Kdo-eO2
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident rutier la ieșire din Slobozia, pe DN2A

Azi, 12.02.2020, în jurul orei 18:40, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, la ieșirea din municipiul Slobozia, cu implicarea a 2 autoturisme.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 10 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița.

În urma evenimentului au rezultat două victime una de sex masculin cu vârsta de aproximativ 29 ani și cealaltă de sex feminin cu vârsta de aproximativ 21 ani conștiente, neîncarcerate, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de către paramedici și cadrele medicale. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia în stare stabilă de echipajul SMURD și echipajul SAJ.

După evaluarea tuturor persoanelor implicate, militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!