comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier în Adâncata

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/01/2018 | Lege si Ordine

Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 200 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 70 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 2 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 28 de evenimente, dintre care 26 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 19 infracţiuni, fiind prinsă în flagrant delict o persoană bănuită.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 154 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la aproape 40.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Accident Adâncata

Ieri, în jurul orei 13:30, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Adâncata s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce o femeie de 33 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe raza comunei Adâncata, se pare că nu ar fi adaptat viteza la condițiile drum, a pierdut controlul direcție de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un alt autoturism, condus din direcție opusă de un bărbat de 49 de ani, din Slobozia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, bărbatul de 49 de ani.

Șoferii autoturismelor implicate în accident au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA