comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier între Smirna și Iazu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/03/2021 | Infotrafic

Astăzi, 20 martie 2021, în jurul orei 13:20, salvatorii de la Detașamentul Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SAJ Ialomița tip C- substația Slobozia.

În evenimentul rutier au fost implicate două femei cu vârste de 30 de ani, 50 de ani și un copilaș de 4 luni. Din accident, au rezultat două victime conștiente, cele două femei, una cu traumatism toracic și cealaltă cu traumatism de coloană cervicală.

Victimele au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior toate cele trei persoane au fost preluate de echipajul SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au mai deconectat bornele mașinii și sablare carosabil. ISU Ialomița

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie în vârstă de 29 de ani, conducea un autoturism pe DJ203 F din direcția Smirna către Iazu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu 2 elemente de ciment amplasate pentru scurgerea apei.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. IPJ Ialomița