comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier în localitatea Manasia. Un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului și a rupt țeava principală de alimentare cu gaze

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/05/2020 | Infotrafic

În această dimineață, în jurul orei 02:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în localitatea Manasia.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe marginea drumului.

Din impact autoturismul a rupt țeava principală de alimentare cu gaze naturale și cutia de protecție a contorului de gaze.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială SMURD.

În urma evenimentului au rezultat două victime, un bărbat cu vârsta de 23 ani și o femeie cu vârsta de 19 ani, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, ambele victime au refuzat  transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sosirea unei echipe Distrigaz pentru oprirea alimentării cu gaz și remedierea defecțiunilor.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA