comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier în Alexeni. Trei persoane rănite.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/02/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut luni, 16 februarie, pe Drumul Naţional 2A. 

La data de 16 februarie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Alexeni s-a produs un eveniment rutier.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Alexeni, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Slobozia, se pare că pe fondul altor preocupări în timpul conducerii a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto şi a unui pasager aflat în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, o femeie de 38 de ani, din localitatea Butoiu.

Victimele au fost transportate la unităţi spitaliceşti din municipiile Bucureşti şi Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambilor conducători auto le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiilor.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița Foto: arhiva Obiectiv Ialomița