comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier Andrășești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/07/2014 | Infotrafic

Accident rutier s-a produs duminică, 27 iulie, în jurul orei 16.20, pe DN 2A, în afara localităţii Andrăşeşti.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din judeţul Suceava, conducea un autoturism din direcţia Constanţa către Urziceni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac aflat în acea zonă.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta, o femeie de 37 de ani, ambii fiind transportaţi la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În acest sfârşit de săptămână, trei conducători auto au fost depistaţi de către poliţiştii rutieri, în timp ce conduceau autoturisme, fără a respecta prevederile legale în vigoare. 

Doi dintre aceştia, un tânăr de 25 de ani şi o femeie de 63 de ani, ambii din municipiul Feteşti, au fost depistaţi în cursul zilei de vineri, în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un alt conducător auto, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Amara, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi consumase băuturi alcoolice.

În urma testării alcoolscop, rezultatul indicat de paratul Drager a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluţie prin unităţile de parchet competente.