comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2A, la intrare în Urziceni. Trafic Blocat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/06/2020 | Infotrafic

Accident pe DN 2A, la intrare în municipiul Urziceni sensul de mers dinspre București, petrecut azi, în urmă cu puțin timp.

Patru victime, dintre care una a decedat. Se efectuează cercetarea la fața locului.
Trafic blocat. IPJ Ialomița

Știre în curs de actualizare

UPDATE 1:

ISU Ialomița:

Din accidentul rutier au rezultat 4 victime, 2 femei (de 64 și 70 de ani) și 2 bărbați (58 de ani bărbatul decedat și 34 de ani preluat de elicopterul SMURD), aceștia din urmă fiind și conducătorii auto. Cei doi șoferi au rămas prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lor necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseriile avariate grav.

La locul accidentului au intervenit cadre ale Detașamentului Urziceni cu o autospecială pentru descarcerare, precum și trei echipaje ale SAJ Ialomiţa și un elicopter SMURD venit în sprijin din Capitală.
Din nefericire, unul din conducătorii auto nu a putut fi salvat, având leziuni incompatibile cu viața. Cel de-al doilea, cu politraumatisme și în stare de conștiență, a fost scos și predat elicopterului SMURD în vederea transportului pe calea aerului către Spitalul de Urgență Floreasca.

Cele două femei, ambele pasagere ale uneia dintre mașini, prezintă traumatisme minore, sunt conștiente și au fost preluate pentru îngrijiri inițiale și transport la Spitalul din Urziceni de către echipaje ale SAJ Urziceni.