comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2, între Coșereni și Movilița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/06/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Azi, în jurul orei 9:30, pe DN 2, la kilometrul 47, între localităţile Coşereni şi Moviliţa, judeţul Ialomiţa, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia.

Din primele verificări efectuate de către poliţiştii ajunşi la locul accidentului, a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 59 de ani, din București, conducea un autovehicul din direcția Buzău către București, a efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul care circula regulamentar, pe aceeași direcție de mers, moment în care a pătruns pe contrasens și a intrat în impact cu un autoturism condus regulamentar, din direcția opusă, de către un bărbat de 33 de ani, din județul Buzău.

În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care o persoană a decedat, iar cealaltă a fost rănită grav. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

În ambele vehicule se aflau doar șoferii, ambii încarcerați. Șoferul dubiței, bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, nu mai prezenta funcții vitale. Șoferul autoturismului, bărbat de 33 de ani, conștient, cu multiple traumatisme și fracturi. Ambii bărbati au fost descarcerați de pompierii de la Detașamentul Urziceni, cel din urmă fiind preluat de un echipaj al SAJ Ialomita și transportat la spital.

ISU Ialomița

UPDATE: Încă un accident grav, azi 06 iunie – Carambol, 5 auto implicate – Ialomița: Accident cu declanșarea Planului Roșu de intervenție