comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident cu declanșarea Planului Roșu de intervenție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/06/2018 | Infotrafic

Accident la popasul Strachina, în afara orașului Țăndărei, cu declanșarea Planului Roșu de intervenție.

Au fost implicate 4 autoturisme și 1 autoutilitară și au rezultat 7 victime. O victimă a avut nevoie de manevre de descarcerare. Au fost 5 adulți si 2 copii de 10, respectiv 16 ani. Pentru salvarea victimelor au intervenit forțe de la Garda Țăndărei și Garda Slobozia cu două ASAS, o descarcerare, 1 ATPVM și o ambulanță SMURD cu 19 subofițeri și un ofițer, precum și forțe de la SAJ Ialomița cu 5 ambulanțe.

Toate persoanele au primit ingrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spitalul de urgență Slobozia. La aceasta oră a fost ridicat Planul Roșu

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Traficul a fost reluat pe un singur fir. Valorile de trafic au crescut pe ambele sensuri de mers şi se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în aproximativ o oră.

În legatură cu: Accident pe DN2A în apropiere de Țăndărei. Trafic blocat complet. Carambol – 5 auto implicate

UPDATE: Informații IPJ Ialomița:

În jurul orei 17.30, poliția fost sesizată cu privire la faptul că, pe Drumul Național 2 A, în apropiere de Țăndărei, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămmarea corporală a 7 persoane.

Din primele verificări efectuate de către poliţiştii ajunşi la locul accidentului, se pare că un bărbat de 46 de ani, din județul Prahova, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de punere în mișcare a autovehiculuiui și a fost acroșat de un alt autovehicul, condus regulamentar de către un ialomițean de 46 de ani, din direcția Țăndărei către Ograda.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe contrasens, acroșând un alt autoturism, condus regulamentar, de către un bărbat de 31 de ani, din Slobozia.

De asemenea, în urma acestui impact, cel de-al treilea autoturism, condus de bărbatul de 31 de ani, a fost proiectat în alte două autoturisme, aflate staționate pe marginea părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 31 de ani, dar și a unui bărbat de 57 de ani, pasager al autoturismului condus de acesta, precum și vătămarea corporală a conducătorului celui de-al doilea autoturism, bărbatul de 46 de ani și a altor 4 persoane, trei minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, dar și o femeie de 41 de ani, toți pasageri ai autoturismului condus de acesta.