comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal la Coșereni. Un bebeluș de numai șase luni a decedat, alte cinci persoane au fost rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/08/2020 | Infotrafic

Accident rutier mortal pe E 85, în zona localității Coșereni.

Astăzi, în jurul orei 10.30, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs în zona localității Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme și 6 persoane. La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat 6 victime, 5 adulți și un minor.
Din nefericire una dintre victime, minorul în vârstă de doar 6 luni, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către medicul de pe elicopterul SMURD.
Celorlalte 5 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței. Ulterior, elicopterul SMURD a preluat o persoana de sex feminin ce prezenta diferite traumatisme, pe care a transportat-o pe calea aerului la Spitalul de Urgență Floreasca. Din celelalte 4 victime, 2 persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 20 ani și 65 ani, au fost transportate de către echipajul SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni, iar altele două au refuzat transportul la spital.
Militarii au acționat pentru sablare carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Din primele verificări efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 49 ani ar fi efectuat o manevra de întoarcere a autoturismului, a fost impactat de un alt autovehicul.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor 5, acestea fiind transportate la unități medicale.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.(IPJ Ialomița)

Tot azi:

Accident mortal pe DJ 212, între Fetești și Movila. O fetiță de numai 10 ani și-a pierdut viața, iar patru adulți au fost răniți