comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DJ 212, între Fetești și Movila. O fetiță de numai 10 ani și-a pierdut viața, iar patru adulți au fost răniți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/08/2020 | Infotrafic

Astăzi, în jurul orei 09.15, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs între localitatea Fetești și Movila, în care au fost implicate două autoturisme și 5 persoane.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetesti, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă având și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița- substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Din eveniment au rezultat 5 victime, 4 adulți și un minor în vârstă de 10 ani. 2 dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseriile avariate.

Din nefericire una dintre victimele încarcerate, în vârstă de 10 ani, de sex feminin, prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost preluată de echipajul SAJ care a declarat decesul.

Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței.

Ulterior, un bărbat ce prezenta multiple fracturi la membre a fost transport pe calea aerului de către elicopterul SMURD la Constanta. Celelalte trei victime, două femei și un bărbat care prezentau diferite traumatisme au fost transportate de către echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Fetești. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)

UPDATE: Din primele verificări efectuate a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism din direcția Movila către Fetești pe DJ212, un bărbat de 28 ani din comuna Movila ar fi depășit pe linie continuă și a lovit frontal un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus, la volanului căruia se afla un bărbat de 36 de ani.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a doua persoane și rănirea altor 3, acestea fiind transportate la unități medicale.
Se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

Tot azi:

Accident mortal la Coșereni. Un bebeluș de numai șase luni a decedat, alte cinci persoane au fost rănite