comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal între Miloșești și Reviga

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/07/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un bărbat de 38 de ani, care s-ar fi aflat întins pe partea carosabilă, a fost accidentat mortal de o autoutilitară.

Poliţia a fost sesizată ieri, 30 iulie, cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 102H s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un tânăr de 28 de ani, din comuna Traian, conducea o autoutilitară pe DJ 102H, din direcţia Miloşeşti către Reviga, a accidentat mortal un bărbat de 38 de ani, din comuna Grindu, care s-ar fi aflat întins pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind zero.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Infracţiune la regimul rutier

Poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe raza municipiului Slobozia, un autoturism condus de un localnic de 33 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager rezultând valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar pnal.