15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident mortal între Bucu și Ograda https://wp.me/p49Kdo-6zZ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident mortal între Bucu și Ograda

Un tânăr în vârstă de 20 ani a decedat, după ce autoturismul pe care îl conducea a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un copac.

Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul orei 10.55, pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Garda Țăndărei.

După scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, paramedicii și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au început manevrele de resuscitare, însă din nefericire, după aproximativ o oră și 15 minute, bărbatul a fost declarat decedat.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!