comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal Amara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/12/2013 | Infotrafic

Un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei, a avut loc în localitatea Amara în noaptea dintre sâmbătă – 30 noiembrie și duminică – 1 decembrie, în jurul orei 3.30.

accident amara

Se pare că, pe fondul vitezei foarte mari, șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a lovit puternic un stâlp de electricitate. În urma impactului, o persoană a decedat iar trei au fost rănite. În plus, energia electrică în oraș a fost oprită, declanșându-se totodată sistemul de alarmă din oraș.

 UPDATE:

În timp ce un bărbat de 34 de ani, din Slobozia, se deplasa la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Bulgaria în direcția Grivița spre Slobozia, pe raza orașului Amara a pierdut controlul volanului și a intrat în impact frontal cu un stâlp de electricitate aflat pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, unul dintre pasageri, un tânăr de 22 de ani, din Slobozia (Loghin Cristian), și-a pierdut viața, alți trei, un tânăr tot de 22 de ani din Slobozia, șoferul de 34 de ani, dar și o tânără de 16 ani din Călărași fiind răniți grav. Unul dintre ei a fost transportat la spitalul Pantelimon din București, ceilalți doi fiind internați la Spitalul din Slobozia.

Șoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.