15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident la Urziceni: Un microbuz cu 17 copii, un TIR și două autoturisme, implicate https://wp.me/p49Kdo-6U0
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident la Urziceni: Un microbuz cu 17 copii, un TIR și două autoturisme, implicate

Un autotren, două autoturisme și un microbuz școlar în care se aflau 17 copii au fost implicate într-un accident rutier în această dimineață, în jurul orei 07.20, pe DN2, în apropierea municipiului Urziceni.

Un echipaj de prim ajutor calificat SMURD și un echipaj de descarcerare de la Secția Urziceni s-au deplasat la fața locului, iar în momentul sosirii acestora mai mulți copii acuzau dureri la abdomen, cap și membre.

Paramedicii le-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean, iar două fetițe, cu vârste de 8, respectiv 10 ani, au fost preluate de echipajul SMURD și transportate la spital.

ISU Ialomita | foto din arhivă

Vom reveni cu amănunte

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!