comenzi la domiciliu cliseru.ro

Victor Moraru: „Nu ne impresionăm la proiecte copiate de pe internet”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/10/2016 | Politica

Grupul PNL din Consiliul Județean Ialomița prezenta, la finele lunii septembrie, în fața consilierilor, un proiect legat de gestionarea deșeurilor. Liberalii, prin inițiatorul proiectului Dragoș Soare, doreau ca la următoarea ședință, dacă va fi considerat oportun, să fie introdus pe ordinea de zi și, de ce nu, aprobat.

Proiectul face referire la gestionarea deșeurilor printr-un operator județean, operator care să colecteze dar și să recicleze, toate conducând la o reducere semnificativă a costurilor.

Dragoș Soare preciza atunci că un proiect similar există și la Consiliul Județean Bihor, acolo reușindu-se accesarea de fonduri europene pentru implementarea lui.

„Vom analiza proiectul dumneavoastră, va ajunge la fiecare membru al Consiliului Județean, și vă garantez că propunerea pe care o faceți va fi susținută dacă ea se va încadra în prevederile actelor normative. Noi cu specialiștii pe care îi avem, aducem și consultanți dacă e nevoie, important este să iasă un proiect frumos”, spunea atunci Victor Moraru.

Însă, în cadrul unei conferințe de presă, susținută luni, 17 octombrie, președintele Consiliului Județean a ironizat proiectul propus de liberali, repetând de câteva ori că nu se lasă impresionat de astfel de proiecte copiate de pe internet.

„Ca să fiu mai direct și să dau satisfacție, dacă cineva copiază un proiect de pe internet și vine și și-l însușește… că îl cheamă PNL, să știți că nu ne impresionăm la proiecte copiate de pe internet și însușite…. A confirmat chiar și dumnealui în ședința de consiliu”, afirma președintele C.J.

În astfel de condiții, slabe șanse ca Opoziția să reușească vreodată cu acest proiect…

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️