comenzi la domiciliu cliseru.ro

Victor Moraru: Este un rezultat istoric procentul obținut de PSD. VIDEO

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2016 | Politica

Partidul Social Democrat Ialomița a reușit să obțină un post de senator și trei de deputat, cu un procent de 59,35%, situând organizația de la Ialomița pe locul 9 la nivel național.

“S-a obținut un rezultat istoric și mulțumesc personal celor din echipa de campanie, candidaților, colegilor primari, tuturor celor care s-au implicat în această campanie, care au dat dovadă că înainte de orice Partidul Social Democrat este alături de candidații noștri, acum câștigători: Mihăiță Găină, Andrei Pop, Ștefan Mușoiu – deputați și Marian Pavel – senator”, a declarat Victor Moraru, în cadrul unei conferințe de presă susținută luni, 12 decembrie.

 

Coordonatorul de campanie, Victor Moraru, i-a felicitat pe toți cei care au obținut rezultate bune în localitățile lor, în special la Săveni, mulțumind totodată și președintelui Marian Neacșu pentru susținere.

În cadrul aceleiași conferințe de presă au vorbit și noii parlamentari, care au mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată, explicând de asemenea de ce PSD a fost în topul preferințelor electoratului.

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️