comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Reținuți pentru contrabandă cu țigări

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/01/2015 | Locale Ialomita

Aproximativ 200.000  de ţigarete de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii ialomiţeni de la doi bărbaţi care le transportau cu o autoutilitară. Cei doi au fost reţinuţi, iar autovehiculul folosit în activitatea infracţională a fost indisponibilizat.

Vineri, 16 ianuarie, poliţiştii din cadrul I.P.J. Ialomiţa, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei  Municipiului Urziceni au oprit pentru control, pe raza municipiului, o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, de 26 şi 40 de ani, din municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn autoutilitară, poliţiştii au descoperit un compartiment special amenajat, în care au fost găsite 199.980 de ţigarete, pe pachete fiind aplicate timbre cu înscrisuri chirilice.

Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, iar ţigaretele, în valoare de peste 120.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.Sâmbătă, 17 ianuarie, bănuiţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunere de arestare preventivă.