comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Reținut pentru distrugerea a 11 autoturisme și lovire sau alte violențe

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2021 | Lege si Ordine

Reținut pentru lovire sau alte violențe și distrugerea a 11 autoturisme

 Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, care ar fi agresat o persoană pe raza municipiului Urziceni și ar fi distrus 11 autovehicule.

 Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din comuna Alexeni, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că, în cursul nopții de 03/04 aprilie a.c., tânărul a agresat un bărbat de 35 de ani, din municipiul Urziceni, în timp ce se deplasa pe raza localității de domiciliu.

Totodată, tânărul de 23 de ani este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii a 11 infracțiuni de distrugere, prin spargerea geamurilor unor autoturisme aflate parcate pe raza municipiului Urziceni.

În data de 5 aprilie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia. IPJ Ialomița