comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Medic reținut pentru luare de mită

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata V.C.-E., medic de expertiză medicală a capacităţii de muncă în cadrul cabinetului din municipiul Urziceni, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită (23 de infracţiuni), constând în aceea că:

în perioada 02.11.2017-07.11.2017 în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu acestea a primit sume de bani şi bunuri de la diferite persoane pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Faţă de inculpata V.C.-E. s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 12.12.2017.

în prezenta cauză mai este cercetată inculpata V.E., pentru săvârşirea unui nr. de 13 infracţiuni de luare de mită, faţă de aceasta dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar.

S-a reţinut în fapt că, în calitate de referent în cadrul aceluiaşi cabinet, în perioada 02.11.2017-07.11.2017 în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu acestea a primit sume de bani de la diferite persoane pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal care, alături de măsurile procesuale reglementate ca atare de Codul de Procedură Penală, constituie o activitate procesuală care nu poate, în nici o situaţie, să atingă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PT Ialomița
Mai multe articole de la obiectiv.net: