15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Urziceni: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti https://wp.me/p49Kdo-en2
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Urziceni: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti

La data de 04 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Urziceni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza municipiului Urziceni, un bărbat de 24 de ani.

Pe numele acestuia, Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru o perioadă de 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Persoana a fost condusă și încarcerată la Penitenciarul de Maximă Siguranță Slobozia, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Peste o sută de produse fără documente de proveniență, depistate în trafic de polițiști

La  data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au oprit pe raza localității Dridu, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani.

În urma verificării autoturismului, polițiștii au descoperit în interior peste 100 de produse alimentare și de uz casnic, pentru care persoana în cauză nu deținea documente de provenință și transport.

Mărfurile susmenționate au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor, conducătorul auto fiind sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!