comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/10/2019 | Lege si Ordine

La data de 04 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Urziceni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite și a celor care posedă mandate de executare a pedepsei, au identificat, pe raza municipiului Urziceni, un bărbat de 24 de ani.

Pe numele acestuia, Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru o perioadă de 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Persoana a fost condusă și încarcerată la Penitenciarul de Maximă Siguranță Slobozia, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Peste o sută de produse fără documente de proveniență, depistate în trafic de polițiști

La  data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au oprit pe raza localității Dridu, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani.

În urma verificării autoturismului, polițiștii au descoperit în interior peste 100 de produse alimentare și de uz casnic, pentru care persoana în cauză nu deținea documente de provenință și transport.

Mărfurile susmenționate au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor, conducătorul auto fiind sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA