comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Femeie bătută cu pumnii și picioarele în plină stradă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/12/2015 | Lege si Ordine

Miercuri 02 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, jandarmii din cadrul unei patrule care executa misiuni de asigurare a ordinii publice în municipiul Urziceni au observat un bărbat care lovea o femeie.

Patrula a procedat la aplanarea conflictului iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că cele două persoane au avut o relaţie de prietenie în cursul anilor 2010 – 2013 şi pe fondul geloziei, bărbatul a lovit-o pe fosta prietenă cu pumnii şi picioarele atât în zona feţei cât şi pe corp.

Deoarece persoana vătămată acuza dureri în urma loviturilor primite,  aceasta a fost condusă la spitalul municipal Urziceni unde, în urma acordării de îngrijiri medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism facial, traumatism nazal, plagă contuză buză inferioară şi superioară, escoriaţii şi echimoze perete toracic posterior dreapta şi traumatism antebraţ stâng”.

Femeia agresată a depus plângere penală împotriva agresorului, precizând totodată că se va deplasa la S.M.L. Ialomiţa pentru eliberarea certificatului medico-legal.

Jandarmii i-au întocmit lui bărbatului actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „Loviri sau alte violenţe”,  care vor fi înaintate pentru continuarea cercetărilor către  Poliţia municipiului Urziceni.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.