15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Urziceni: Controale ale poliției în cooperare cu Registrului Auto Român Ialomița https://wp.me/p49Kdo-b0Z

Urziceni: Controale ale poliției în cooperare cu Registrului Auto Român Ialomița

La nivelul Poliției Municipiului Urziceni, a fost organizată ieri, 16 noiembrie a.c., o acțiune în cooperare cu specialiști ai Registrului Auto Român Ialomița, pentru reducerea victimizarii prin accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

S-a urmărit verificarea sistemului de frânare, a celui de reducere a zgomotului și a emisiilor poluante, a mecanismului de direcție, instalației de iluminare /semnalizare, existenței și autenticității seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum și a legalității montării și utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, altele decât cele omologate.

De asemenea au fost verificate sistemele de rulare, corectitudinea datelor din

certificatele de înmatriculare și concordanța acestora cu datele și caracteristicile tehnice ale vehiculelor, deținerii inspecției tehnice periodice și valabilitatea acesteia, aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, lunetă sau pe geamurile laterale, cu excepțiacelor omologate și/sau certificate de către autoritatea competentă și care sunt marcate corespunzător.

Astfel, în intervalul între orele 09:00 și 12:00, polițiștii au verificat 21 de autovehicule, pentru neregulile contatate fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de peste 3.000 de lei.

De asemenea polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!