comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: Accident între un autoturism și un microbuz. Șoferul autoturismului avea o alcoolemie de 1,41 mg/l

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/09/2020 | Infotrafic

În jurul orei 16:00, la ieșire din municipiul Urziceni către București, s-a produs un accident de circulație, între un autoturism și un microbuz.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 53 de ani, circula pe DN2, ar fi pierdut controlul direcție de mers într – o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat de 34 de ani.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului și a unui pasager din același autoturism.
În urma testării cu aparatul Drager, în cazul șoferului autovehiculului rezultatul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce în cazul șoferului microbuzului rezultatul a fost negativ.
Se efectuează cercetarea la fata locului. (IPJ Ialomița)

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă, o autospecialâ de descarcerare, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.
Din eveniment au rezultat 9 victime, conștiente: șapte din microbuz și două din autoturism. Victimelor le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, toate cele 9 victime au refuzat transportul la spital.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)