comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: A lovit un biciclist și a părăsit locul accidentului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/08/2014 | Infotrafic

Poliţia a fost sesizată ieri, 12 august, cu privire la faptul că pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un bărbat de 45 de ani, din comuna Manasia se deplasa cu bicicleta pe raza municipiului Urziceni, a fost acroşat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii au demarat de îndată verificările, reuşind identificarea conducătorului auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Urziceni.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ pentru tânărul conducător auto şi 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️