comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urziceni: 5 persoane arestate în cazul furtului de la casa de pariuri Mozzart Sport Bets

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/12/2013 | Lege si Ordine

politiaŞapte persoane sunt cercetate de poliţiştii ialomiţeni pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat / Cinci dintre acestea au fost arestate

 Poliţia a fost sesizată la data de 3 decembrie a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale, ce are ca obiect de activitate jocuri de noroc şi pariuri sportive, de pe raza municipiului Urziceni, iar din interior au sustras o casetă de valori în care se aflau aproximativ 35.000 lei.

O echipă complexă formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Urziceni a demarat de îndată cercetările, şi în urma investigaţiilor desfăşurate în teren, a descins la domiciliile a şapte persoane, suspectate de comiterea faptei, de unde au fost ridicate mai multe bunuri.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 10 decembrie a.c., poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, toţi din municipiul Urziceni, suspectaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

În cursul aceleiaşi zile, suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită faţă de cinci dintre aceştia.

Pe numele celor cinci bărbaţi, Judecătoria Urziceni a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, fiind în prezent încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului cauzat şi a documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I..