15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Urziceni: 5 persoane arestate în cazul furtului de la casa de pariuri Mozzart Sport Bets https://wp.me/p49Kdo-4O1
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Urziceni: 5 persoane arestate în cazul furtului de la casa de pariuri Mozzart Sport Bets

politiaŞapte persoane sunt cercetate de poliţiştii ialomiţeni pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat / Cinci dintre acestea au fost arestate

 Poliţia a fost sesizată la data de 3 decembrie a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale, ce are ca obiect de activitate jocuri de noroc şi pariuri sportive, de pe raza municipiului Urziceni, iar din interior au sustras o casetă de valori în care se aflau aproximativ 35.000 lei.

O echipă complexă formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Urziceni a demarat de îndată cercetările, şi în urma investigaţiilor desfăşurate în teren, a descins la domiciliile a şapte persoane, suspectate de comiterea faptei, de unde au fost ridicate mai multe bunuri.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 10 decembrie a.c., poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, toţi din municipiul Urziceni, suspectaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

În cursul aceleiaşi zile, suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită faţă de cinci dintre aceştia.

Pe numele celor cinci bărbaţi, Judecătoria Urziceni a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, fiind în prezent încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării prejudiciului cauzat şi a documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I..

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!