comenzi la domiciliu cliseru.ro

Urmărit de polițiști – Conducea cu viteză, beat și fără permis.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/10/2016 | Infotrafic

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Feteşti a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În fapt, duminică, 30 octombrie., în jurul orei 05.00, în timp ce o poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar, pentru oprirea unui autoturism care circula pe raza localităţii cu o viteză ce depăşea limitele legale, prevăzute de legislaţia în vigoare.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia din urmă au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, care, la scurt timp, a acroşat o autoutilitară oprită pe marginea părţii carosabile, în faţa unei locuinţe.

La scurt timp, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Feteşti, care nu deţinea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule şi care consumase anterior băuturi alcoolice.

Şoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la cea mai apropiată unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astăzi, 31 octombrie, cel în cauză urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: