comenzi la domiciliu cliseru.ro

Unirea Slobozia pierde poziția de lider, după 0-1 pe propriul teren cu CS Afumați!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/11/2018 | SPORT

La finele săptămânii precedente, s-a consumat etapa cu numărul 11 la fotbal, seria a II-a, din liga a III-a. În această etapă, Unirea Slobozia a primit sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu orele 14:00, pe propriul teren, vizita formației CS Afumați, în derby-ul etapei. Unirea nu avea voie să facă pași greșiți, deoarece Rapidul îi sufla în ceafă, iar în eventualitatea în care slobozenii pierdeau puncte cu Afumațiul și giuleștenii se impuneau acasă cu Oltenița, făceau rocada în clasament, Rapid revenind în fotoliul de lider după mai bine de 7 etape.

Unirea, deși a făcut o partidă remarcabilă, a fost învinsă de către Afumați cu scorul de 1-0. Partida a fost una echilibrată cap- coadă, numai că, cu 4 minute înainte de final, Ciprian Perju a „băgat-o în ațe” și Afumațiul a reușit să plece acasă cu toate cele 3 puncte.

Până duminică, atunci când a jucat Rapidul, formația ialomițeană a rămas pe primul loc, iar o minune o putea păstra pe prima poziție și după meciul Rapidului cu ACSM Oltenița. Minunea nu s-a produs, Oltenița nu a reușit să plece cu punct sau puncte de la formația antrenată de Daniel Pancu și feroviarii au urcat pe prima poziție.

Partida dintre Rapid și Oltenița a fost una spectaculoasă, bogată în goluri. Vișiniii au reușit repede deschiderea de scor prin Iacob, jucător ce în minutul 6 a înscris printr-o execuție de excepție. Oaspeții au mușcat repede, iar după numai un minut Alin Turbatu a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. În minutul 9, Jurj a luat o acțiune pe cont propriu și a readus Rapidul în avantaj. Atacurile gazdelor au continuat și după înscrierea celui de-al doilea gol, iar în minutul 32 Alin Cârstocea a punctat pentru 3-1. În mitanul secund apele au fost mai limpezi, iar jucătorii celor două echipe au prestat un joc de vacanță, fără să mai marcheze vreun gol.

Etapa următoare Unirea poate reveni pe prima poziție. Conform calculelor hârtiei, slobozenii au o deplasare ușoară la Borcea cu Agricola din localitate, în timp ce rapidiștii primesc pe propriul teren vizita ocupantei locului 4 în clasament, CS Tunari!

Iată programul complet al rundei cu numărul XII, liga a III-a, seria a II-a:

ACSM Oltenița – FCSB II
Sportul Chișcani – Delta Dobrogea Tulcea
CS Făurei – SC Popești Leordeni
CS Medgidia- Progresul Spartac
CS Afumați – ACS Înainte Modelu
FC Agricola Borcea – Unirea Slobozia
FC Rapid – CS Tunari