comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un tren a deraiat în urma impactului cu o betonieră, în apropiere de Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/01/2013 | Locale Ialomita
Actualizat: 5 octombrie 2015

Un tren personal, în care se aflau mai multe persoane, a deraiat, joi, 17 ianuarie, în apropiere de Fetești, după ce a lovit o betonieră care se angajase în traversarea căii ferate.

trevere la nivel cu calea ferataTrecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată numai cu indicatorul Crucea Sf. Andrei, fără semnalizare acustică sau luminoasă.

Şoferul betonierei, un bărbat de 41 de ani, din Constanţa, s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure suficient deși avea vizibilitatea redusă din cauza ceţii, astfel că a fost surprins de locomotiva trenului de persoane Regio 8202 care se deplasa pe ruta Feteşti – Buzău.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, Iulia Fecioru, a precizat că, în urma impactului, şoferul betonierei a fost rănit grav şi transportat  cu o ambulanţă SMURD la spital. De asemenea, mecanicul locomotivei şi doi pasageri  au solicitat îngrijiri medicale”.

Managerul Spitalului municipal Fetești, Nicolae Dugală, a precizat că șoferul betonierei a fost adus în stare critică la spital, aflându-se în comă profundă.

„Am solicitat o ambulanță cu medic și încercăm să-l transportăm la un alt spital. A fost adus în stare critică și, probabil, va fi transportat la un alt spital. A mai fost adus un pasager din tren pentru îngrijiri medicale, dar care nu este rănit grav, are o rană la umăr”.