comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pompier criminal – După ce a omorat un tânăr la Gheorghe Doja, a fugit de la locul accidentului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/01/2012 | Infotrafic

accident Nuca, Gheorghe DojaÎn noaptea dintre ani, un tânăr din Slobozia, în vârstă de 33 de ani, subofițer la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița, a accidentat mortal un băiat de 21 de ani, (George Mihalache), iar o fată, în vârstă de 15 ani (Bordea Claudia), ambii din Gheorghe Doja, a fost rănită grav, fiind transportată în stare de comă la un spital din Capitală.

În jurul orei 2.20, subofițerul conducea cu viteză un autoturism pe strada Principală din comuna Gheorghe Doja, se pare și băut, acroșându-i pe cei doi care se deplasau pe partea carosabilă. După ce i-a spulberat, subofițerul a fugit de la locul faptei.

Din fericire, polițiștii l-au identificat la scurt timp pe raza municipiului Slobozia. Bărbatul a aruncat în prima fază vina pe soția lui, însă aceasta nu a vrut să ia asupra ei o astfel de faptă. Conducătorul auto a refuzat atât testarea alcoolscop cât și recoltarea de probe de sânge, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, refuz de recoltare de probe de sânge dar și a testării alcoolscop. Tot ce s-a întâmplat acolo a fost surprins de camerele de luat vederi instalate în comună.