comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un nou manager la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/11/2014 | Locale Ialomita
Actualizat: 25 mai 2015

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență din Slobozia este aproape de final. Marți, 25 noiembrie, au fost comunicate rezultatele, deși validarea concursului va fi pe 3 decembrie, după depunerea și soluționarea contestațiilor.

În competiție s-au înscris dr. Șapira Violeta, medic neurolog, și dr. Berbece Simona Cristina, medic diabetolog.

După susținerea probei scrise, sub formă de test grilă, dr. Violeta Șapira a obținut nota 9,80, iar dr. Simona Cristina Berbece 8,70, ambele fiind declarate admise. În urma testului grilă au fost depuse contestații, punctajul fiind majorat.

UVioleta Sapirarmătoarele probe, respectiv susținerea proiectului de management și a interviului de selecție, au fost susținute luni, 24 noiembrie. În urma evaluării acestora, Violeta Șapira a obținut nota 9,75, iar Simona Berbece 5,50, cea din urmă depunând contestație. Chiar și așa, este evident cine va fi noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Slobozia.

Trebuie spus că după plecarea managerului Vasile Olaru din funcția de manager, interimar a fost Adrian Berbece, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției. Deși s-a mai organizat un concurs, niciun participant nu a trecut probele. Concursul a fost reluat pe 3 noiembrie.