livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Un cioban și zeci de oi au fost spulberați de tren

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care se afla cu oile la păscut, a murit joi dimineață, după ce a fost lovit de un tren între localităţile Ştefan cel Mare şi Feteşti.

Un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, însă pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind găsită decapitată. De asemenea, aproximativ 15 ovine care au fost lovite de tren au murit.

Serviciul Judeţean Poliţie Transporturi Ialomiţa a fost sesizat joi, 10 mai a.c., în jurul orei 09.00, cu privire la faptul că trenul Inter – Regio nr. 1821, care circula pe relaţia de cale ferată Arad – Constanţa, a  lovit o turmă de ovine aflată în gabaritul firului I de circulaţie.

În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortală a ciobanului, un bărbat din comuna Borcea, judeţul Călăraşi, care păzea turma, şi a 16 ovine.

Din primele cercetări s-a stabilit că persoana decedată a fost surprinsă şi lovită de locomotiva trenului în timp ce  traversa calea ferată cu turma de oi.

În urma evenimentului, trenul a acumulat o intarziere de 48 minute iar circulaţia celorlalte mijloace de transport feroviar nu a fost afectată.