comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un cetățean străin și-a pierdut viața într-un accident rutier la Sinești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/12/2012 | Infotrafic

În după-amiaza zilei de joi, 6 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, pe Drumul Naţional 2, în comuna Sineşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în timp ce un cetăţean străin, de 47 ani, se deplasa la volanul unui autotren pe direcţia Bucureşti – Urziceni, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe carosabil. Ulterior, semiremorca tractată de acesta, a intrat în impact cu un autotren condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 47 ani, cetăţean străin.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 47 ani, care se deplasa regulamentar pe direcţia Urziceni  – Bucureşti.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră, din pricina încărcăturii semiremorcii răsturnate pe carosabil, care transporta materiale textile.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop aparatul Drager indicând o valoare negativă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️