comenzi la domiciliu cliseru.ro

Un bărbat din Borănești și-a bătut mama până a omorât-o

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/02/2013 | Lege si Ordine

violentaProcurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la data de 23.02.2013, punerea in mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului MARIN CONSTANTIN, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte.

Probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 12.02.2013, pe fondul stării de ebrietate induse de consumul de alcool, inculpatul MARIN CONSTANTIN a aplicat victimei M.V.(mama sa) mai multe lovituri cu pumnii si picioarele, producând victimei leziuni traumatice pentru care aceasta a fost spitalizată.

La data de 22.02.2013 a intervenit moartea victimei, stabilindu-se legătură de cauzalitate intre leziunile traumatice suferite in urma agresiunii executate de inculpat, şi deces.

La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa instanţa a dispus, la data de 24.02.2013, arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.

Facem precizarea că, punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal, care, alături de măsurile preventive reglementate ca atare de Codul de procedură penală, constituie activităţi procesuale care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️