15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Ultima zi a campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalității este dedicată siguranței rutiere https://wp.me/p49Kdo-e0w
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ultima zi a campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalității este dedicată siguranței rutiere

Astăzi, 07 iunie, ultima zi a campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalității este dedicată siguranței rutiere

Spc Ziua 5
Săptămâna prevenirii criminalitatii

Pe parcursul acestei zile, polițiștii de la rutieră sunt prezenți în unitățile de învățământ din județ, unde derulează activități preventiv-educative, în vederea promovării unui comportament responsabil în rândul elevilor, pe linie de circulaţie rutieră.

Polițiștii le prezintă copiilor regulile de circulație, semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere și discută despre principalele cauze generatoare de accidente, pentru ca școlarii să înțeleagă necesitatea și importanța respectării normelor rutiere.

Poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminaliăţii şi Serviciului Rutier au desfșurat o activitate interactivă cu copiii din cadrul unor unități de învățământ de pe raza municipiului Slobozia, prezentând regulile de circulație pe două roți. Micii cursanți au dat și un „test”, în care au ținut cont de semnalele polițistului, trecerea de pietoni, semaforul și semnele de circulație pe care le-au întâlnit pe traseu.

Totodată, polițiștii rutieri desfășoară activități pe principalele drumuri care tranzitează județul Ialomița pentru prevenirea accidentelor rutiere, și a implicării în evenimente rutiere a biciliştilor, mopediştilor şi pietonilor.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!