U.S.L. cere alocarea unor sume din Fondul de rezervă pentru autorităţile locale din Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Uniunea Social Liberală îi cere primului-ministru să analizeze imediat şi să ia măsuri referitor la problema respectării legii de către reprezentanţii Guvernului în teritoriu.

Prefecţii din judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa au acţionat pe un criteriu politic. În loc să ia măsuri pentru salvarea oamenilor aflaţi sub nămeţi, au făcut politică de partid. Acești prefecți au lăsat zeci de mii de oameni în această perioadă într-o situaţie inacceptabilă pentru că au refuzat să recunoască situația din țară și să informeze cu privire la necesitatea de a instaura stare de alertă în județele greu încercate în această perioadă.

„Am cerut imediat premierului să disponibilizeze sumele necesare din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului, pentru autorităţile locale din judeţul Ialomiţa, afectate de viscol şi zăpezi mari în această perioadă!  Sperăm că actualul Guvern PDL, UNPR, UDMR  să nu fie  preocupat doar de jocuri de imagine, ci de sprijinirea oamenilor aflati în dificultate. Știm că în timpul Guvernului Boc acei bani au fost destinați pentru campania primarilor PDL, dar până la voturi, cei din PDL să se gândească la oamenii aflați în suferință”, a declarat Silvian Ciupercă, Preşedintele PSD Ialomiţa.